<h2>Ποιοί Είμαστε</h2><p>Η φιλοσοφία η οποία έχει αναπτύξει η εταιρεία μας και η βάση της οποίας πορεύεται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια βασίζεται στην ανάπτυξη και την χρήση νέων τεχνολογιών καθώς και στην προσεκτική επιλογή και συχνή εκπαίδευση του ανθρώπινου</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.kapnisis-security.4ty.gr/more.php?l=el&id=5339' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Συστήματα Συναγερμού</h2><p>Τα συχνά κρούσματα διαρρήξεων σε επαγγελματικούς χώρους και σε κατοικίες απαιτούν την άμεση εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια του χώρου σας αλλά και των ανθρώπων που τον περιβάλουν.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.kapnisis-security.4ty.gr/more2.php?l=el&id=5787' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Καθαρισμός</h2><p>Η εταιρεία καθαρισμού «KAPNISIS SECURITY» είναι μια ισχυρή παρουσία στον χώρο του καθαρισμού κτιρίων του δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού τομέα. Η έδρα της εταιρείας είναι ο Πύργος Ηλείας. </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.kapnisis-security.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Επικοινωνία</h2><p>Πατρών 111, Πυργος  27100 / Ηλείας  Τηλέφωνο: 2621023075,2621027835  Φαξ: 2621032901 E-mail: kapnisis@otenet.gr  Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.kapnisis-security.4ty.gr/contact.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Καθαρισμός

Καθαρισμός Κτιρίων:

Η εταιρεία καθαρισμού «KAPNISIS SECURITY» είναι μια ισχυρή παρουσία στον χώρο του καθαρισμού κτιρίων του δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού τομέα. Η έδρα της εταιρείας είναι ο Πύργος Ηλείας. Η εταιρεία δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο, με σκοπό την παροχή εκσυγχρονισμένων υπηρεσιών και με γνώμονα τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης ή κατοικίας.


Ο συνδυασμός ενός άρτια εκπαιδευμένου και έμπειρου προσωπικού καθώς και του υψηλής ποιότητας και απόδοσης μηχανολογικού εξοπλισμού που διαθέτει η εταιρεία, εγγυάται το εξαιρετικό επίπ

εδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε καθώς ο στόχος μας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες μας, και η παροχή ποιοτικών, σύγχρονων και παράλληλα οικονομικών λύσεων.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τον γενικό καθαρισμό κτιρίων (πολυκατοικιών, νοσοκομείων, τραπεζών, συνεδριακών και εκθεσιακών χώρων, εμπορικά κέντρα, σχολεία, κινηματογράφους, θέατρα ξενοδοχειακούς χώρους, βιοτεχνίες, super markets κ.λ.π) και έχοντας στην διάθεσή μας τα ταχύτερα και πιο έμπειρα συνεργεία, είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία γενικού καθαρισμού και να παραδίδουμε το χώρο που μας εμπιστευθήκατε σας σε άριστη κατάσταση μέσα στα χρονικά όρια που εσείς θα ορίσετε.

 

Τα υλικά που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για την χρησιμοποίησή τους και είναι πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς δεν δημιουργούν προβλήματα και ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο περιβάλλον. Η χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον είναι μια βασική αρχή και προτέρημα μας καθώς θεωρούμε πώς ο σεβασμός προς το περιβάλλον είναι άμεσα συνδεδεμένος με την έννοια της καθαριότητας την οποία επάξια υπηρετούμε.

Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια EN ISO 9001:2000 έτσι ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και πιστότητας. Για τον λόγο αυτό το προσωπικό μας επιλέγεται προσεκτικά, είναι εκπαιδευμένο, φέρει ομοιόμορφη ενδυμασία, είναι ευγενικό και εχέμυθο καθώς επίσης και ασφαλισμένο. Με σκοπό την διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών καθαρισμού η εταιρεία μας εκπαιδεύει συνεχώς το προσωπικό της στην χρήση του μηχανολογικού εξοπλισμού και των προϊόντων καθαρισμού και φροντίζει ώστε να υπάρχει διαρκής έλεγχος από τον επόπτη κάθε έργου. 

Με ένα πλήρες φάσμα αξιόπιστων υπηρεσιών, σας παρέχουμε την ιδανική λύση στις ανάγκες σας με συνεχή έρευνα για την εξεύρεση των πλέον σύγχρονων και οικονομικών λύσεων, με δωρεάν μελέτες, εκπονήσεις προτάσεων από τους δικούς, εκπαιδευμένο έμπειρο και αξιόπιστο προσωπικό, άριστο εξοπλισμό, και συνεχή υποστήριξη όλο το 24ωρο, καθημερινές και αργίες.

Ένα τηλεφώνημά σας αρκεί για να έρθει σε εσάς ο ειδικός της εταιρείας μας που θα καταγράψει τις ανάγκες του χώρου και θα λάβετε αναλυτική προσφορά βασισμένη στον προϋπολογισμό σας και τις δικές σας απαιτήσεις.

 

Καθαρισμός Φωτοβολταικών Πάνελ:

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το πλύσιμο των πάνελ με ειδικά μηχανήματα και εγκεκριμένα καθαριστικά συντήρησης ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες φωτοβολταικών πάρκων και να παρατείνουν την απόδοση τους καθώς η ειδική σύσταση τους προστατεύει από τα καιρικά φαινόμενα που έχουν ως αποτέλεσμα να μειώνουν την απόδοση των πάνελ.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε έργο που θα μας αναθέσετε διαθέτοντας χειροκίνητα καθαριστικά μηχανήματα ψεκασμού αλλά και ερπυστιοφόρο μηχάνημα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε ανάλογά με την έκταση και τις ανάγκες του πάρκου και το μέγεθος των πάνελ.

Αναλαμβάνουμε επίσης  τον καθαρισμό των χόρτων και την απεντόμωση αλλά και τον ψεκασμό του χώρου ώστε να επιβραδύνουμε την επανεμφάνιση τους.

 

 


Πατρών 111, Πυργος   -   Τηλέφωνο: 2621023075,2621027835   -   Φαξ: 2621032901   -   E-mail: kapnisis@otenet.gr