<h2>Ποιοί Είμαστε</h2><p>Η φιλοσοφία η οποία έχει αναπτύξει η εταιρεία μας και η βάση της οποίας πορεύεται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια βασίζεται στην ανάπτυξη και την χρήση νέων τεχνολογιών καθώς και στην προσεκτική επιλογή και συχνή εκπαίδευση του ανθρώπινου</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.kapnisis-security.4ty.gr/more.php?l=el&id=5339' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Συστήματα Συναγερμού</h2><p>Τα συχνά κρούσματα διαρρήξεων σε επαγγελματικούς χώρους και σε κατοικίες απαιτούν την άμεση εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια του χώρου σας αλλά και των ανθρώπων που τον περιβάλουν.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.kapnisis-security.4ty.gr/more2.php?l=el&id=5787' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Καθαρισμός</h2><p>Η εταιρεία καθαρισμού «KAPNISIS SECURITY» είναι μια ισχυρή παρουσία στον χώρο του καθαρισμού κτιρίων του δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού τομέα. Η έδρα της εταιρείας είναι ο Πύργος Ηλείας. </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.kapnisis-security.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Επικοινωνία</h2><p>Πατρών 111, Πυργος  27100 / Ηλείας  Τηλέφωνο: 2621023075,2621027835  Φαξ: 2621032901 E-mail: kapnisis@otenet.gr  Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.kapnisis-security.4ty.gr/contact.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Ποιοί Είμαστε

Η φιλοσοφία η οποία έχει αναπτύξει η εταιρεία μας και η βάση της οποίας πορεύεται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια βασίζεται στην ανάπτυξη και την χρήση νέων τεχνολογιών καθώς και στην προσεκτική επιλογή και συχνή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Στοχοι μας ειναι η ανάπτυξη μιας σχέσης πέρα από τα στενά όρια μιας πελατειακής σχέσης καθώς έχουμε καταφέρει να κατανοήσουμε σε βάθος τις ανάγκες τους και τις ανησυχίες τους, καθώς καλούμεθα να προστατεύσουμε κάτι παραπάνω από υλικά αγαθά, τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να  τα βλέπουμε  με σεβασμό.

Η εξέλιξη των τεχνολογιών μας ούτως ώστε να αυξηθούν και να εξελιχθούν οι λύσεις που σας προτείνουμε.

Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού ώστε να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές και αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Ο συνδυασμός τόσο του ανθρώπινου παράγοντα όσο και της τεχνολογίας έτσι ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε και να επεκτείνουμε τους ορίζοντες μας, οπού εσείς μας ζητήσετε.

«Γνωρίζουμε τις ανάγκες σας και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε μια από αυτές».

 

Η εταιρία μας διαθέτει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό με εμπειρία και απαραίτητη υποδομή σε φυλάξεις, χρηματαποστολές και τεχνικό εξοπλισμό αναλαμβάνει με επιτυχία οποιοδήποτε έργο ασφαλείας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Το προσωπικό ασφαλείας της εταιρείας παρακολουθούν σε τακτά διαστήματα σεμινάρια και εκπαιδεύονται συνεχώς ώστε να μπορούν με επιτυχία να φέρουν εις πέρας το έργο που τους ανατίθεται.

Οι εργαζόμενοι της «ΚΑΠΝΙΣΗΣ SECURITY» εκτός των τακτικών σεμιναρίων που παρακολουθούν, υποβάλλονται συχνά και σε ιατρικά και ψυχολογικά tests από τον ιατρό υπηρεσίας της εταιρίας και τον ψυχολόγο.

Τεχνικοί με μεγάλη εμπειρία και εκπαίδευση σε όλα τα συστήματα ασφαλείας που βρίσκονται σε επιφυλακή 24 ώρες την ημέρα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε είδους τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί μεταφέροντας έτσι στους πελάτες μας ένα αίσθημα ασφάλειας.

Πρώτη η ΚΑΠΝΙΣΗΣ SECURITY  ενίσχυσε το δυναμικό της με τους σκύλους περιπολίας (patrol dogs) και συνοδούς χρηματαποστολών. Οι σκύλοι είναι ειδικά εκπαιδευμένοι, με τουλάχιστον 8 μήνες εκπαίδευσης, για την περιπολία χώρων, αναζήτηση επικίνδυνων αντικειμένων και την συνοδεία των χρηματαποστολών.

Η εταιρία μας έχει ήδη προβεί στην ανάπτυξη του τμήματος «patrol dogs» με 4 νέους σκύλους εργασίας.

 

 

Τεχνολογικός Εξοπλισμός

Η εταιρία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο στον Πύργο Ηλείας στην Πατρών 111, 200 m² . Λόγω των εξαιρετικά ευαίσθητων υπηρεσιών που προσφέρει διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις που έχουν υψηλή ασφάλεια και φυλάσσονται καθ’ όλο το 24ωρο με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και με ηλεκτρονικά μέσα προστασίας .

Στον τεχνικό εξοπλισμό της  «ΚΑΠΝΙΣΗΣ SECURITY»  περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

·         Θωρακισμένα οχήματα διακίνησης αξιών.

·         Περιπολικά πλήρως εξοπλισμένα για PATROL και Άμεση επέμβαση στην περιοχή του Πύργου , της Αμαλιάδας και της Γαστούνης όλο το 24ωρο.

·         Πυροσβεστικό όχημα 4 Χ 4 ευέλικτο για δύσβατες περιοχές . Διαθέτει δεξαμενή νερού τουλάχιστον 1 ½ τόνου περίπου με αντλία υψηλής πιέσεως, συνδεδεμένη με αντίστοιχη μάνικα περιστρεφόμενου ρύγχους.

·         Μηχανές Άμεσης επέμβασης.

·         Υπερσύγχρονος Κεντρικός Σταθμός Λήψεως Σημάτων 24ωρης λειτουργίας. Ελέγχει τα συστήματα ασφαλείας και τα CCTV , διαχειρίζεται τα συμβάντα από τους φύλακες στους χώρους ευθύνης και δίνει τις απαιτούμενες λύσεις και εντολές σε συνεργασία με τους προϊσταμένους των φυλάξεων.

·         Ρολόγια εφοδείας (ηλεκτρονικοί αναγνώστες). Όλοι οι φύλακες είναι εφοδιασμένοι με ρολόγια εφοδείας και στα σημεία φύλαξης υπάρχουν μαγνητικές ετικέτες έτσι ώστε ο φύλακας να βρίσκεται σε συνεχή κίνηση κατά την διάρκεια της φύλαξης και να ελέγχεται γ’ αυτό.

·         Button πανικού στους χώρους φύλαξης. Με την αποστολή του σήματος κινδύνου στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων ο χειριστής ενημερώνει άμεσα τα ειδικά εξοπλισμένα περιπολικά οχήματα (περιπολούν σε 24ωρη βάση στην περιοχή του Πύργου , της Αμαλιάδας και της Γαστούνης) τα οποία επεμβαίνουν για την ενίσχυση της ασφάλειας του χώρου.

·         Φορητοί ασύρματοι PMR – UHF . Είναι εφοδιασμένοι όλοι οι φύλακες για την μεταξύ τους επικοινωνία και με τον Κεντρικό Σταθμό

·         Υπηρεσιακά τηλέφωνα

·         Φακοί

·         Σφυρίχτρες

·         Αναγκαιούντα βιβλία και έντυπα (Αναφορών , Εισερχόμενων – Εξερχόμενων – Βιβλίο Συμβάντων κ.λ. π. )

·         Θησαυροφυλάκιο σύγχρονο 25 M2.

·         Κέντρο καταμέτρησης αξιών

·         Ασφαλιστική κάλυψη Αστικής ευθύνης πελατών

·         Αλεξίσφαιρα γιλέκα, Κράνη

Σε όλα τα οχήματα είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα της τηλεματικής το οποίο στηρίζεται:

1.     στο δορυφορικό σύστημα εντοπισμού θέσης GPS

2.     στο προηγμένο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας GSM

3.     στο 24ωρο Τηλεματικό Κέντρο Επιχειρήσεων της

«ΚΑΠΝΙΣΗΣ SECURITY»

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ελέγχονται τα οχήματα εξ’ αποστάσεως και αυτόματα εντοπίζονται οι θέσεις τους σε πραγματικό χρόνο σε ψηφιακούς χάρτες επιπέδου χώρας , πόλης , οικοδομικού τετραγώνου και δρόμου . Παράγει επίσης λεπτομερής στατιστικά στοιχεία για την λειτουργία και το δρομολόγιο του οχήματος όπως ταχύτητα , στάσεις προγραμματισμένες ή μη κ.λ.π. Η κίνηση και η πορεία των οχημάτων ελέγχονται και παρακολουθούνται καθημερινά και σε 24ωρη βάση από το Τηλεματικό Κέντρο Επιχειρήσεων της «ΚΑΠΝΙΣΗΣ SECURITY».

 

Η τηλεματική είναι βασικό πλεονέκτημα ΚΑΠΝΙΣΗΣ SECURITY καθώς παρέχει:

·         Ενημέρωση για τυχόν παραβιάσεις-επιθέσεις

·         Ασφάλεια των αξιών του πληρώματος και του οχήματος

·         Δυνατότητα άσκησης ποιοτικού ελέγχου και αναβάθμιση των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε με επιτυχία από το 1980.

 


 


Πατρών 111, Πυργος   -   Τηλέφωνο: 2621023075,2621027835   -   Φαξ: 2621032901   -   E-mail: kapnisis@otenet.gr